e przepisy wegańskie, od śniadania po lunch i kolację. Gotowanie w domu to nie tylko świetnie wyglądająca lasagne i ciasto czekoladowe mamy, ale także dostarcza wskazówek, jak i dlaczego gotowanie w kuchni może pomóc Twojej rodzinie być szczęśliwą, zdrową i energiczną po niesamowitym posiłku, który smakuje tak, jak przyszły od profesjonalnego szefa kuchni.
Jedzenie w domu może być przyjemne
przygotowała setki przepisów wegańskich, w tym instrukcje krok po kroku z przyborami, zdjęciami i ilustracjami. Jedzenie w domu może być przyjemne, łatwe i zdrowsze.
Gotowanie wegańskie nie jest trudne ani nudne dzięki naszym przepisom i wskazówkom
W czasach, gdy ludzie szukają kultury wegańskiej, pojawia się coraz więcej magazynów dla smakoszy, blogów, YouTuberów o kuchni roślinnej. Ale co z przepisem na to? Tutaj wkracza veggkitchen.com!
Veggkitchen oferuje bezpłatny dostęp do ponad 500 bezpłatnych wegańskich e-booków. W e-bookach znajdują się przepisy (+substytuty wegańskie), podstawowe informacje żywieniowe i wskazówki dotyczące stylu życia.
Wspólnie publikują własne domowe przepisy –
Weganie eksperymentują z innowacyjnymi daniami wegańskimi, które są niewiarygodne zarówno pod względem ceny, jak i smaku. Kuchnia warzywna jest łatwa i pyszna dzięki naszym wegańskim przepisom.
Gotowanie w domu nie musi rezygnować z jakości dla wygody. Zostań profesjonalistą już dziś!
Kup jeden z naszych wegańskich e-booków kulinarnych, przygotuj się i zjedz na swój sposób dzięki następującej roślinnej pyszności!
Nie musisz być weganinem, aby cieszyć się wegańską kuchnią! Gotujmy razem z naszymi wspaniałymi przepisami i kupujmy nasze wegańskie e-booki.
Miral to wyspecjalizowana strona internetowa z międzynarodową perspektywą związaną z jedzeniem, gotowaniem i zdrowymi potrawami, które są wegańskie. Wspólnie publikują własne domowe przepisy – od minimalistycznych przepisów, takich jak tosty z awokado „po wyszukane dania ze stekiem z kalafiora w tempurze”.
Produkty, które możesz kupować, obejmują surową żywność, warsztaty kulinarne we Florencji lub specyficzne produkty kulinarne, takie jak proszek z maranta i mąka z ciecierzycy.